Ombygning af net i uge 32

12/08/2021 17:59

Den store udbygning og opgraderingen af Ebeltoft Antenneforenings net indledes som planlagt i uge 32 med Fase 1 som omfatter 1. etape, som omfatter gennemgang af alle stik, fordelere og forstærkere m.v. i  anlæggets standere rundt i byen. Det vil ikke kræve at medlemmerne skal foretage ny kanalsøgning når arbejdet er færdigt.

Det vil betyde, at der bliver periodiske afbrydelser af TV-signaler, internet og telefoni i de områder, som indgår i arbejdet på en bestemt dag. Der skal bare åbnes for TV som normalt, når der igen er signal.

 

I uge 32 er følgende områder berørt af arbejdet:

 

Mandag 16. august 2021:

 

Skelhøjevej, Solvangsvej, Skelkløften, Marsk Stigs Vej, Erik Klippings Vej, Trehøjevej, Jyllandsvej, Fynsvej, Sjællandsvej, Bakkedraget og Bregnevej.

 

Tirsdag 17. august 2021:

 

Øer Maritime Ferieby

 

Onsdag 18. august 2021:

 

Blomstervænget,  Violvej, Primulavej, Krokusvej, Erantisvej, Bellisvej, Anemonevej, Fresiavej, Hortensiavej, Irisvej, Jasminvej og Lathyrusvej.

Sdr. Skovvænget, Skovhegnet, Skovbringen, Skovsvinget, Skovdalen, Skovdiget, Skovhøjen, Skovgærdet, Skovkanten, Skovkrogen, Skovleddet, Skovtoften, Bøgeslugten, Rødtjørnevej, Fyrrehøjen, Egesvinget.

Digtervænget, Jeppe Aakjærs Vej, Gustav Wieds Vej, Holger Drachmanns Vej Jens BaggesensVej og Herman Bangs Vej.

Bøgebjerg

Egedalsvej

 

Torsdag 19. august 2021;

 

Lundbergsvej, Søhusvej, Søhusparken, Æbleparken, Gransvinget, Granparken, Fyrreparken og Lysningen

 

:

 

 

Nyt