Den gratis internetforbindelse hævet til 4 Mbit

Hastigheden på den gratis internetforbindelse (også kaldet bærelinje), som vi tilbyder alle medlemmer i foreningen er blevet fordoblet i forhold til tidligere. Det er et resultat af fordelsaftalen med Stofa.

Forøgelsen er sket med virkning fra 19. januar. For de medlemmer, der nyder godt af den gratis internetforbindelse, betyder det, at deres hastighed er hævet fra 2/1 Mbit til 4/1 Mbit. Prisen for medlemmerne er som før 0 kr. (ønsker medlemmet at forbindelsen er trådløs (Wifi), koster det dog ligesom før 25 kr. md.).

 

Vi mener alle skal have adgang til en god oplevelse

Når der endnu engang skrues op for hastigheden på den gratis internetforbindelse er det ikke mindst, fordi alle medlemmer skal kunne benytte telefoni- og SmartTv-tjenester i samarbejdet med Stofa. Men også fordi vi vil sikre, at alle medlemmer har en god oplevelse med deres Stofa-produkter – inklusive de medlemmer, som ikke synes, at de har behov for et af vores hurtigere internetprodukter.  

Oven i det må vi heller ikke glemme, at den gratis internetforbindelse også gør, at alle medlemmer har adgang til at bruge netbank og til at læse digital post fra for eksempel det offentlige.  

Medlemmer, der i dag bruger den gratis internetforbindelse, har fået en e-mail fra Stofa om, at hastigheden er hævet.