Nye muligheder med dit TV

19/03/2024 13:28

Din tv-pakke udvides pr. 1. marts med to nye og helt gratis muligheder på Norlys Play:

• Du kan optage og gemme programmer

• Du får adgang til et nyt arkiv fra NabolandsKanalerne i Norlys Play med de mest populære serier fra de svenske, tyske og norske tv-kanaler.

Du kan læse mere om de 2 nyheder her:

OPTAGE OG GEMME

Fra 1. marts kan du optage og gemme op til 250 timers tv med Norlys Play. Så kan du se serier, nyheder eller sportsudsendelser, lige når det passer dig.

Sådan optager du programmer

Du kan starte med at optage et igangværende program ved at trykke på det røde optage-ikon når du starter afspilning af en kanal.

Du kan også planlægge at optage ved at finde det ønskede program i tv-guiden og herefter gå ind på programmet og trykke på det røde optage-ikon.

Alle de optagede programmer gemmes I skyen og kan findes på forsiden af appen under den stribe der hedder ”Optagelser”. Det er også herinde, at man kan slette sine optagede programmer.

Har du allerede tilkøbt muligheden for at kunne optage og gemme programmer, så bliver det gratis for dig pr. 01.03.2024.

Læs mere om Norlys Play her: https://norlys.dk/tv/norlys-play/

Den 1. marts får du i Norlys Play adgang til arkivet 'NabolandsKanalerne' med de allerstørste drama-, krimi- og dokumentarserier, der bliver produceret i Norge, Sverige og Tyskland – uden reklamer og med danske undertekster.

Episoderne bliver tilgængelige i arkivet, efter de har været sendt på tv. Når alle episoder i en serie har været sendt, ligger serien tilgængelig i sin fulde længde i 90 dage, så du frit kan se den, lige når det passer dig.

Du kan se de største serier fra vores nabolande i arkivet ’NabolandsKanalerne’ under ’Streamingarkiver’ i Norlys Play.

Nyt