Nye streaming-muligheder til medlemmerne

12/06/2024 16:28

Medlemmerne af Ebeltoft Antenneforening har i begyndelsen af juni 2024 fået to helt nye muligheder for streaming påi deres forskellige platforme gennem samarbejdet mellem foreningen og Norlys.

 

Medlemmer der har den store TV-pakke fra foreningen har fået adgang til den helt nye streamingkanal MAX, som er en sammenlægning af Discovery+, som hidtil har været i den store pakke, og streamingtjenesten HBO Max.

Det betyder, at alle med den store pakke selv skal logge sig på den nye kanal og oprette  adgangskoder som med de øvroige steeaminskanaler.

Kanalen kan også tilkøbes gennem vælg selv oven i den lille pakke eller mellempakken. Den vil koste 4 point, og hvis man vælger at tilkøbe den som enkeltkanal vil den koste 79 kr. pr. måned.

 

MAX viser et stort udvalg af ikke mindst amerikansk underholdning og dokumentar, og det bliver muligt gennem denne at se de kendte TV-serier som Friends og Game of Thrones og mange flere.

Denne tjen este vil samtidigt vise alt fra OL i Paris i sommer som on demand, hvor det kan ses, når du hsr tid og lyst. 

En anden ny mulighed bliver SkyShowTime som er nylanceret med forbedret indhold af film fra de store udbydere og filmselsksberr., og der vil hele tiden være noget nyt for enhver smag.

 

Denne tjeneste koster i vælgselvpakkerne 5 points og i Vælg selv Frit 89 kr. pr. måned. Den kan af eksisterende medlemmer bestilles gennem Norlys kundesrvice og af nye medlemmer direkte ved opretelsen.

 

 

Nyt